Monday, January 16, 2012

Sarah Irdina Jefry


Dulu lahir cuma 1.52 kg 27 weeks. 
Tengok pampers tu dah boleh balut semua badan dia !
Tapi sekarang tengok betapa bahagia dia meniti kehidupan

Nak buat peace tak reti² @ipin01 (ehhhh..ku copy aje ikon kat Deeb nih!..hahah)


Alhamdullilah .. Sarah sudah semakin sihat !
Tu pewott dia membuktikan nya bukan?
Selalu kita dengar org akn ckp "comelnyaaaa pewot muncit!" pada anak kecik nih
Tapi awat kat mak budak ni derang tak penah pon sebut gitu  ehhh???:koreks:

Okeyyy laaaa ..babai ! Jumpa lagi nanti ! Lebiyuuu !


10 comments:

oshin-jamel

sarah yg cumiiilllll..geyammm..hehehe!!!cumeil baju pink..pinjam ble?!

Gen2Merah

comelnya sarah... secomel senyuman ibunya... hehe (",)

Lulu Caldina

kalau mak budak mesti org cakap, ngandung lagi ke.. ekeke

Tina Othman

kan, moncit cam mummy je, tapi sarah moncit comel, mummy moncit suar tak muat uwaaaaaa

Shiela Firdaus

bole² ..nak pinjam ke ?

Shiela Firdaus

thanks gen2merah :)

Shiela Firdaus

hahaha..tak rela lulu

Shiela Firdaus

sama la dgn mama dia ni tina

Shahazrin

wife saya masuk hospital hari tu nyaris tak bersalin.... baru 26 minggu berat baby pun x sampai sekilo.. mesti masuk dalam box tu.. n pakai oksigen. tapi dah cucuk dexa bagiparu matang untuk langkah berjaga2

oshin-jamel

nak kak..kekekke..nk suh beli tuk acha bule?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket