Friday, January 20, 2012

GUE JUGE BAHAGIA JADIK SAHABAT KAMUKKK

Semekom ! Apa khabar ? Sihat ? <~~~ Hahahaa..tanya cam nak gaduh ni !
Dah makan ?? Gue sudah..makan status FB cuma tak sendawa aje neh :p
Hehehee..sebenarnya takde idea ni nak update apa, tak tau mau share apa
Setakat 2 3 baris semua dah ku update kat facebook ..meh la jadi kawan kat sana !
(erkk..bkn yg baca blog aku mmg kawan fb aje ke?kekekekeke)

Apa ehh nak tulis ?? Meh la gue copy status FB sikit
Sure ada yang tak sempat baca kan..almaklumlah gue kan hyper
Setiap jam bertukar status..so jom layannnnnzzzzzzzzzzzzzz

keluar ke tempat kerja dgn keadaan marahkan anak & tampar lengan dia tanpa memujuk terlebih dahulu adalah satu perasaan paling tak best dalam hidup seorang ibu !tambah tak best bila terbayangkan si anak yg ke sekolah dgn rasa sedih begitu kan ! pasti sedih itu bkn krn sakit di lengan tp sakit di hati beliau ! huhuhuhu ! kalau dia boleh baca status ini kan bagus ! boleh bgtau kat dia yg seorg ibu biasanya marah sbb dh byk kali pesan siapkan sume brg nak ke sekolah waktu mlm bkn time nk pegi pagi tu ! marah ibu pulak kerana SYG tidak sesekali pon sbb benci... ..kan ibu² ??
Maaf kalau status sy selama ini sgt pedas ! Berulangkali sy bgtau "awak tak perlu bersetuju dgn setiap kata sy & sy pon tak amek kapak letak tepi leher supaya awk tekan like" tapi sy still terbaca "meroyan, puas hati la tu" & berbagai lg ! Apa yg tertulis juga sudah berulangkali di bagitau itu satu pengalaman yg di kutip..yg baik amek teladan yg buruk jadi sempadan !& bila sy berkongsi status rumahtangga bkn bermakna sy sdg ada problem krn sy berpegang pd satu "sy tidak akan share masalah rumahtangga sy di wall ini !" , semua yg tertulis itu general ! Ye !Mungkin cara sy meluah tidak lembut mcm org lain, tidak sehalus kata² pujangga, tidak seindah kata Wardina tapi itu cara sy dan ya sy adakalanya merepek tapi masih di wall sendiri ! Dlm kata tak berapa singkat sbb dah agak panjang nih..awak juga boleh merepek di wall awak, kalau sy terbaca & takde unsur nak bergaduh kat situ, sy boleh aje nak Like ! Sekian time kasih ! Berapa saat awak baca status ini ?? 
kecantikan seorg wanita biasanya jelas di penglihatan seorg lelaki sebelum perkahwinan & mula beransur hilang bila segala rasa yg ada termasuk rasa cinta di tukar menjadi satu rasa tanggungjawab semata² !**benda yg haram lg menyeronokkan pd yg X kuat iman & krn itulah bermulanya sebuah kecurangan**
Oraitssss..3 status cukup ! mau baca lebih sila jemput add gue di sana ehh !
Anyway..yang sentiasa sudi membaca cerita²gue
Yang hantar inbox kata hepi jadi sahabat gue
Gue mau bilangggg ini ..GUE JUGE BAHAGIA JADIK SAHABAT KAMUKKK
Tengkiyu so much..lebiyu tight tight

Ehhh..lupa² ! Nak tanye nihh..cantik tak Pic Profile Facebook Gue ?

Okbai !

3 comments:

Chekgu Azrine

samala dengan saya.. suami selalu pesan kalau hanta atau tunggu anak nak ke sekolah.. jangan sesekali marah atau bebel kat dia.. ini akan membuatkan dia pergi ke sekolah dengan perasaan tak senang hati.. fikiran akan terganggu..huhu.. sebab dulu saya selalu bebel2 pg2.. hehehe

Tina Othman

dirimu tetap ku kenali walaupun berninja turtle haha

Nora Shahaira

terel la buat status..mampu membangkitkan isu..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket