Monday, January 30, 2012

Takde Tajuk ! Mari Baca Entry Saje !

zasssssss !fuhhhhhhhhhh * sembur habuk kat blog*
hahahaa..lama gila ku terlupa untuk hapdet sini

erkkkk..mau cerita apa yer ??
ku sudah ketandusan idea ponnn since sume di update di sana

oklahhhh..sebelum teruskan cerita sila baca status FB ku ini :
Psssttt ! Pinjam news feed nak luah sikit boleh ? Tadi dah amek marker pen ingat nak conteng dinding tandas tapi takut kena tangkap atas kesalahan jenayah vandalisme pulakkkk..kang boss potong bonus pulakkkk :'(

Erkk...nape labelkan sy suka habiskan duit, boros Xtau menyimpan dll yer ? Dulu sy duk umah setinggan banje RM2 sehari beli mee hoon ngn teh tarik aje pagi² sblum masuk keje, penah keta Xbayar sebulan semua ada ke org nak dtg tolong ? Takde kan ? * owhh yeee..sy Xsalahkan FB sbb masa tu sy pon Xde FB*So salah ke skrg sy ada lebih sikit sy nak berbelanja utk diri sendiri?? (sambil hentak kaki majuk)

Hahhh ! Kan dah kuar status Bersamamu ! Kecewa tauuu ! Sy tau tahap mana kemampuan sy..sy Xpernah susahkan sesiapa melainkan suami saya semata² ! **sabar suami..tarik nafas panjang² ! Ingat..Ustaz Azhar Idrus cakap tu "kalau bkn isteri yg habiskan duit suami ..siapa lagi?"..sabar yer ! lebiyuuuuuu ♥♥ (ni karang ada yg amek serious ckp aku aniaya laki pulak tak tau la kannnnnnnn)
Sila huraikan sendiri okehhhh !
Terpulang apa orang mau cakap
Sy nak continue tepek apa yang sy dah beli nih ..ngeh ngeh ngeh
Oraitssss...on your mark, get set, gooooo....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

helehhhhh..letak tanda ** banyak² padahal ramai dah tau aku pakai dop ?

yeahhhhh..sudah dapat !
seyes hepi gilaaaaa dan sangat² puas hati
ada kawan suh buat review pasal Samsung Note kat blog
tapi aku tatau caner nak buat..cukup la ku cakap SUPERBBB okeyyy !

tapi kannn...hehehehe, kena marah ngan mak mertua okeyyy !
dia cakap aku membazir semedang tak tau menyimpan duit
dan korang nak tauuu..bebelan dia itu sungguh membahagiakan
sebab aku anggap itu tanda dia sayangkan aku
kalau tak sayang sure tak cakap apa pownnn kannn ?

lepas tu hari Sabtu pagi Mr Righ plak bagi duit
Dia suh aku beli jam Bonia yang aku teringin (terima kasih Mr Right...lebiyuuu )
Cari kat Wangsa Maju tadak then direct pegi ke Sogo
Pon tadak ..last sekali ku amek aje Guess ini
Cantik dop ??

Biarpon nampak macam budak² punya ku tetap suka ♥♥

Sekian ! Itu aje aku nak cerita ! Ok ehhh ! Babai !


5 comments:

Mama Likha
This comment has been removed by the author.
F.A.R.A.H. deeb

ade org soh review ye... cam pedas pulak kan.. makan pe td,... jap .. huakkk tuihh!!! Wakaka... ler, takkan le gitu je reviewnya. Camtu sume pun ckp best tp pe yg bestnya hehe. Wat la kaji selidik sket... tulis pe kelebihan dia, display, camera comparison ke.. bleyla kannnn...

oshin-jamel

waaahhh....semakin wa jeles..kekekekke

Shiela Firdaus

datang sokmo la mama likhaaa ! kekekek

hahahahaah ! blog asik meroyan gitueee laaaa !

deeb..hamba dop tau caner nak buat laaa ~

Tina Othman

patut tersedak kuih onde2, org sebut rupanya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket