Thursday, May 10, 2012

DIET ATKINS - DAY 3

AHAKSSSSSSS..biar status facebook bersuara :
Akhirnya dgn berat hati sy mengumumkan terpaksa berhenti DIET ATKINS di hari ke 3 !! Aduhhh ...sedih hati tapi utk kesihatan diri kan. Langsung tak boleh amek kabohidrat & gula betul² buat badan jadik lemah !! Nak berjalan pon tak larat !

"Sapa kata sayang gemuk ? Dah cantik la mcm tu ! Perut tu aje kempiskan sikit !" .....uwaaaaaaa !Pagi² dah membebel dah tengok sy yg jalan pon tak larat !! So kesimpulan dia diet itu utk sy adalah "diet menyiksa diri & kufur nikmat makan!"

Sekian mekaseyyy !!
Tapi nak bagitau..2 hari buat diet tu saya turun 2kg tau ! So moral dia kalau betul² tahan diet ini mmg sgt berkesan ! Cuma tu laaa...nak angkat tangan nak gerak badan sume tak larat ! Takut mudarat diri so saya plan STOP aje, Diet saje macam biasa !!

Mau tgk menu diet tengahari ni ??

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


SUBWAY..shedappppp ! Jemput makan ehh..bismillah !

Okbai !


6 comments:

kakchik@ella

subway feveret KC. tak yah diet2 la shilla. size doesn't matter as long as you are healthy, dear.

syairahmohdanuar

sy pon tak boleh diet.nnt jd bende yg sama, lemah tak larat nak jln n so on :( tingin jugak.hihi

ieda

subway burger sodap tu. ok lah tu kak,lepas ni rajin2 la buat sit up klu part perut je yg nk kena kempiskan

::Misz sunsWeetz::

Ms baru nk jinak wat diet atkins ni emm

lala lili

ok la tu hari ke 3..aku terpaksa stop hari ke 2 sebab kaki gigil,nak jalan pon tak larat,badan rasa tak bermaya..tp skrg still ikut jugak diet atkins yang sikit2...

butterfly

terbaca kt majalah lame2..try search jumpe blog ni..ermm...memg blh agak berkesan tp cara tk kene..ermmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket