Thursday, May 17, 2012

Wanita Dan Mendesak !

Gambar kredit to Google
Wanita dan mendesak ? Ahaaaaaa..tak payah cakap orang lain ! Aku bagi contoh diri sendiri ! Suka mendesak ! Nak sesuatu desak ! Nak buat apa² desak ! Nak apa² pon desak..tak dapat merajuk ! Tapi takpelah kalau jenis partner melayan kan ? Kalau yang jenis murah hadiahkan saguhati penampar..tak bengkak muka ?? Hahahaha...sure lepas tu sumpah tak buat !

Aku benarnya bukan nak cerita pasal desakan berbentuk mendapatkan sesuatu ! Nak cerita tentang desakan untuk tahu sesuatu ! Contohnya tentang kebenaran ! Kadang² bila jumpa "sesuatu" yang tak kena tentang perhubungan dengan suami..sah² hati jadi tak keruan, rasa nak nangis, rasa nak tau "apasal dia buat canie !" kannn ? Desak lah dia mengakuuu..desak smpai tahap "Ha'ahhh...saya buat !" Dan masa tu la mula meletop kebabom kannnn !

Wanita..selagi tak dapat pengakuan seperti yang dia pikir sure tak puas hati ! Dia umpama wanita dengan aktiviti shopping lah ni ..mana boleh di buat cubaan untuk di pisahkan ! Yang lelaki pulak sebab tak tahan dan nak memujuk..nak tak nak kena la mengaku ! Niat hati tanak panjangkan cerita tapi tanpa sedar.."hantar saya balik umah mak !!". hamekkkkk..tambah panjang cerita !!

Takde moral dari entry ini ! Cuma nak bagitau tentang 'Wanita Dan Mendesak" aje ! Tapi tu laaa..kita semua tak sama ! Maybe ada org boleh kawal..maybe tak boleh ! Bila tak boleh kawal..kena la terima risiko kemudian kannnnn !

Okey babai ! Nak bagitau jugak...password blog baru tadi dah ingat semula ! Chow chin chowwwww !



1 comments:

Leysa JL

kadang2 kita mendesak tuk mendapatkan jawapan 'tidak' tapi hilang kawalan diri terus mendesak,llki pon naik fed up..haha..ceh,macamla sy suda kawen kn ckp2 gni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket