Tuesday, January 25, 2011

TIDAK MUNGKINNN!!

yeee..sy tau menda ni sgt elok di gunakan!! lagi² untuk anak² yg sgt hyperaktif macam Zafry!! tapi sy tak mungkin akan menggunakannya sama sekali!! dari sy ikat anak sy macam nie..adalah lebih baik sy tinggalkan mereka duk kat umah!!huahahahaha...me tak tau nape akal me yg waras tidak mampu utk menerima kebaikan menggunakan menda ini!! TAK MOH!! NEHI!! DONT WANT! 


***wuahahaha...korang tgk TV kat umah, biar mama saje g beli barang² korang yer!!

13 comments:

Christina Arissa

kalau ada yang jaga tak apa lah kak. kalau cam kes den, guna aje.. so far blom lagi tapi kalau dak ayip tetap takmoh diam akan ku ikat. dari ilang baik ikat. biar nampak kejam dan macam nambat menatang asal tak ilang

Christina Arissa

jap, apesal akak taruk password kat komen ni ek? cucah la nak taip.. uwekk

Shiela Firdaus

mana ada den taruk!! caner nak ilangkan????

Christina Arissa

testing testing.. dah komen kat fesbuk.. nyampah i taw

Christina Arissa

yebedabedu tiada lagi paswed i akan rajin komen

Shiela Firdaus

kannn..tak komen jaga u!!

mummy vouge

haha..my mom penah suggest gune bende alah ni kat amir,pikir2 mcm nak aje memandangkan si amir tu mmy spesis xleh duk diam,asik2 kate "amir nk jalan siri(sndri) lah!!"jgn ar pegang amir mi!!!" ha sentap kan kate2 amir?kot ku lepaskan ke mane arah die tuju plak kang!tp hati kecik i yg comel ni xsanggup plak nk mengenekan mende alah tu pd amir,mcm bwk kucing jenjalan je,huhu...plg2 pun kalo amir xmo gak dgr kate2 i,i bg je cobitan berbisa i nih!ngeh3...

Anonymous

bg saya ok what benda tu..utk safety dan leh jd backpack isi barang.cute jgk..tp x penah beli lagik..mungkin akan dtg kot..

Oshin jamel

mkck sy pon suggest mende nie kat acha..die pon lasak gler..huhuhuhuhuH!!!smpai x terjaga.....

mummysabrina

kak...am pun x sampai hati nak guna benda alah tu...klu tgk org pakaikan kiotrang pandang then cecepat pandang tepat lain...xmo la nnt dia ingat kite pk ape...tp adik ipau am guna,dia kate 'pedulik la org nak cakap ape....anak aku hampir hilang mase kat care4 hr tu...jeran aku'hihihi am x cakap ape pun...

Haryani

jgn la ckp cam tu...i pun pakai taw...takut anak ilang....sgt effective.....baru anak i nak lari, x bley lari jauh, sangkut....hihihi....at least x la kejam sgt cam ikat kat tgn tu...tali sambung kat beg apa....anak i punya sebijik cam tu...anak monyet yg comel....hihi

norish

sya tak penah terpikir nak guna tue kak walaupun anak2 saya memang hyperaktif.. tp tak sampai hati nak guna.. terasa pelik lak.. sori to say.. saya rasa dah mcm anak anjing lak yang selalu tgk non muslim tarik bawa g jalan2 tue..
bukan niat nak kata or sakitkan hati sesiapa.. tap just bagi tahu pandangan saya je..

Shiela Firdaus

entahlaa..tu pasal me cakap menda tu ada kebaikan..tp me tak moh gunakan!! mmg tak smpai hati...hehehehhe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket