Thursday, January 27, 2011

surat yg menyimpan seribu satu kenangan ~~

siapa kata org yg ada surat ni jahat???
siapa kata org yg ada surat ni byk membawa petaka??
siapa kata org yg ada surat ni mmg akan hidup susah smpai bila²????


huahaha..ini surat permohonan sy bercerai dulu
saje je sy blurkan utk mengelakkan dari ex-husband sy jg turut terglemer..hihihihi
mmg air mata menitis di hari talak jatuh pd sy tp sy sgt bersyukur bila Allah bagi kebahgiaan yg sgt berharga setelah sy terima surat ini

sy mampu membuktikan walau sy penah menjadi janda sy boleh membesarkan anak sy sendiri.sy juga mampu mengubah nasib menjadi lebih baik dari hari semalam.

JANDA bukan satu gelaran yg hina, bukan penamat pada sebuah kehidupan. semua terletak pada individu..kalau dah mmg tak pandai membawa diri, tak pandai menjaga maruah diri...even belum berkahwin pon dia boleh menjadi jahat...kannnnnnnn????


9 comments:

RashAtie

lebih baik kawen ngan janda dari kawen ngan pompuan yg ada anak luar nikah...kalu pompuan tu dah tobat takpe la...ni tak pasal2 putus hubungan ngan keluarga...

Shiela Firdaus

kan Atie...sy dah lalui. dari terus ditimpa masalah yg takde kesudahan..lebih baik sy bercerai!!

Mama Kyra

eja tk penah alami..tp suami yg penah alami saat2 cm sheila..now dia kata dh bahagia sbb dh ade ank ngn isteri yg mampu buat dia tersnym..

eliyaezlinalias

rmai jek yg blom kawen tp da pgg status janda...
semana tu???
bukan status yg jahat tp diri tu yg kna nilai...
btul tak? sapa stuju agkat kaki!

Shiela Firdaus

eja..kannnn!! ada bahagia yg pasti menanti~

Haryani

siapa pun boleh jadi jahat...x kira la anak dara ke, isteri org ke, janda ke.....tp kalo isteri org yg buat jahat lg la teruk kan?...ya Allah...mintak dijauhkan kita semua dari menjadi isteri yg nusyuz dan derhaka....

Oshin jamel

hmmmmmmmm~~~~~

Ein

kesilapan lalu bisa jadi pengajaran pada kita dan semua. semua itu ada hikmah kannnn

Shiela Firdaus

kannn..semua terpulang pd diri sendiri! tepuk dada, tanye la selera!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket