Thursday, January 13, 2011

sy tidak perlukannya lagi.....**ngeeeeeee (",)



PERCAYA ATAU TIDAK....
sejak ada 2 akaun facebook dan satu blog
saya tak perlu lagi brg ini

masa jadi mcm terlalu emas
semua sy isi dgn mengarang
semua sy isi dgn bercerita

hahahaa...lepas ni pon dah tak perlu pikir nak beli ubat diet,tak perlu lagi pikir nak control makanan..sbb sejak pagi sy tak sentuh apa² makanan pon..tak buat apa² air pon utk mengisi perut~!! sume pasal sibuk update blog, sibuk update status...kannnnn~!! (erkkk..yg pasti tanggungjawab pd keje tetap sy laksanakan okehh!)

**anda buleh tiru cara ini utk menurunkan berat badan..tapi kena aktif la kannnn~!! kalo ada 10 akaun pon tapi tak penah update apa²..sy jamin berat tak kan turun.....tetttttttttttttttttttttttttt~!!

PERCAYA KANNN??? (",)

1 comments:

Christina Arissa

tak percaya.. wekkkk.. sebab saya ada dua blog, dua akaun fesbuk 5 forum, sempat jugak memegang kuih koci tangan kanan, taip tangan kiri.. wekkk lagik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket