Wednesday, January 12, 2011

sarah!sarah!..boss mama cakap sarah cantik laaaaa...:-))

psst Sarah....tadi boss mama dtg kat meja
nak mengAmanahkan keje
fuhhh...mama sempat minimize kan skrin FB
so kat wall komputer mama ada pic ni
tetiba boss cakap.."cantik anak u yer"
hehehe..mama bangga sayang!!
tapi mama tggu jugak boss cakap "cantik mcm u!"
tak cakap² pon...dia cakap Sarah je cantik & berlalu pergi :)
heheheh..apa pon..mama sgt bangga tau!
bangga punye anak² yg sgt shomel mcm kalian

SAYANG SUME ANAK² MAMA...SHANGATTTTT²~!! ♥♥

2 comments:

mamadania&mamazaza

kak sheila.. heheh kalau org lah bos akak kan.. akan kata cantik baby u . dalam hati org lah kan kalau jadi bos kan .. heheh kata habis computer aku penuh gambar anak shiela nie menupload gambar kat blog.... buat kerje ke tak nie budak nie .. heheheh

Shiela Firdaus

hahaha..nasib "kalau" je kan dear...ngeh²~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket