Friday, January 28, 2011

masih di opis~!!

ini sbnrnya yg mau di filling..udah tertunggak sebulan lamanya (",)

daku masih di opis menyiapkan month end yg berlambak² nih! ingt mau pulang 7.30pm td tp alang² boss pon ada..why not aku siapkan keje² yg ada ni kannn! takde la kelam kabut on Monday nnt!huahahha...kelam kabut pasal keje tu takde la byk mana pon....kelam kabut takut tak dpt update status FB ngn buat entry kat blog ni yg sebenarnya...hehehe!! entah apa la jd kat aku nnt yek kalo FB betul² di block kat opis nie kan! 

ini barang mmg terbaekkkk...zafry pon dah dpt satu dashum krn menghempuk tab daku ngan bantal peluknyer GRRRRRR!

ngehehehehe..boss, u nak block pon tak pe..me ada Galaxy Tab lagikkk..u ada????.heheheh..shhhhhh!! karang dia block betul² padan muka aku...kannnnnnn!!..jap,mau jengok bilik boss..silap² dia sebenarnya dah lama balik  dah..tinggal aku sorang kat opis nie..... 


OH TIDAK! makkkkkkkkkkkkkkk!!jgnnn..me takut antu laaaaaa!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket