Thursday, January 27, 2011

petua terbaekkk dari sy!! heheheheh...

petua ni sy tak amek di mana²
sy amek dari pandangan sy sendiri
kalau tak percaya sila cuba dgn kadar segera
idup korang mesti happening
boss plak bakal pening!!

kredit pic to rendyyanggara.com

punya kawan yang ramai kat FB tp kalo tiada langsung komunikasi antara kita & kwn tu sebenarnya tak membawa apa² makna!! sekadar bertambah bilangan kawan...kannn!! so lepas ni nak punye kawan yg ramai, yg rajin berborak ngn kita..jgn kedekut utk Like status mereka, jgn malu untuk komen apa je topik yg diaorg utarakan!! cubalahh..insyaallah bakal punye kawan yg ramai smpai tak sempat untuk membalas sume komen² dari mereka!!..sy dah buat & sy sgt gembira + bahagia sebenarnya di kelilingi oleh sahabat² FB sy! (errr..tp utk org yg post status jual beli barang...time ada duit berani la sy komen, kalau tidak..IM SORI..takuttttt!)

SO LEPAS NIE TEMAN SY YER JENJALAN WALL KAWAN²...KALO MALU NAK COMMENT KITA BAGI TANDA LIKE JE....OKEHHHHHHH!! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket