Monday, January 17, 2011

pakcik..sy tertipu tau~~kesian sy tgh tdor pon pakcik tipu!

semalam masa nak pusing badan time tidor tu tetiba je sy ternampak kat TV mohor di raja ni bercakap "assalamualaikum,untuk menunaikan perintah diraja..." sy terus bangun,gosok² mata..dlm hati tertanya jugak "eh!dia nak umum raya apa ye?? kalo raya cina nape dia tak pakai baju merah Gong Xi Fa Chai?"hehehehe..tak smpai 3 saat baru keluar itu promo utk citer "Kenali Mohor Di Raja" tayangan sabtu nie~!!huahahaa..mati² sy ingat gomen nak umum raya secepat itu..mati² sy ingat mmg raya taun nie cepat!! melampau kannn..belom posa dah nak raya...kehkehkeh! 

kredit pic to orkedkelabu.blogspot
kalaula mohor diraja ni nampak sy dari TV tu..mesti dia bantai gelak guling ² kat kusi beliau kannnnnn~!!..ishhhhh!! sungguh sy teruja walaupun tak smpai 5 saat!! kannnnnn..dan² itu juga sy update status tipah tertipu ni kat FB.

**moral of the story kat sy kalau lalink ajak borak²..baekkk layan dia borak dulu!!
**moral of the stroy kat lalink plak lain kali kalo sy dah tidor volume tv kasik slowwww!!




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket