Friday, January 21, 2011

idea please!!idea please!!

tinggal bape jam lagi nak abes keje
dan Saturday Sunday muncul lagi
huahaha...hari yang bakal membuat aku teruja
hari untuk mereka² menguji kesabaran aku sebagai seorg mama

hehehe...baru plan nak masak sedap²
tapi biasalaaa..kita kan merancang..Allah jua yang tentukan (",)
kesiankannnn....tp takkan la nk g balik kedai hp tu mintak balik duit kat apek tu
tapi serious laaa...lepas bayar baru terasa menyesal
baru terpikir.."ayarkkk..itu duit utk belanja dapur!"..tp dah terlambat
apek tu dah selamat masukkan dalam poket beliau!!

takpelaaaa...rasanya bukan masalah bila anak² ku jamu yg sempoi²
yang menjadi masalah ni mcm mana bgtau sang suami
mcm mana mau explain wang belanja telah ku habiskan tak smpai pon sejam..:-((

wuahahaahha..aku perlu bertindak bijak
MENARIK RAMBUT DLM TEPUNG
RAMBUT TAK PUTUS TEPUNG TIDAK BERSELERAK!!
hehehe...kena ke pantun ngn daku yg sdg mencari idea utk menipu sang suami ni?????

2 comments:

eliyaezlinalias

hehehe....idea menipu tade la kakasela...
tapi idea menu ujung mggu ada...
kat blog sya yg daif tu ada gak laa bbrp resepi yg tak seberapa...
kalo utk anak2 tu cuba wt eskrem kek...

http://eliyaezlinalias.blogspot.com/2010/07/ice-cream-cake.html

Shiela Firdaus

hehehe..eliya..resepi nasik goreng cina terbaek?? kat umah udah ada syur campur, telor,hotdog..hehehehe..makan itu saje smpai mama dpt gaji on tuesday!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket