Wednesday, May 30, 2012

Sehati Sejiwa ♥♥

Eheeeee..sambungan dari episode bercuti kat Permaisuri Resort ! Tatau hari bila boleh stop nak bercerita tentang ini !

DSLR aku habis bateri. Malam tu lupa nak charge ! So memang la kekurangan gambar masa sukaneka nih ! Ini morning exercise sebelum mula acara !


Ni tengah menyusun strategi kottt ! Lupa dah diskas menda masa nih ! Yang aku sempat snap ni semua acara suami isteri tapi owhh ye ! Nak bagitau masa acara masuk air dalam botol anak aku si Qistina tu masuk ! Bila wisel penamat di bunyi..haiyaaaaa ! 10 kali kot lari tepi pantai amek air dgn span tu tapi masa angkat botol tu tadak air langsung ! Tak tau dia perah ke mana..hehehehe...muka sangat la letih ! Kesian beliau !

Pastu kan dalam banyak banyak acara yang paling menarik acara sehati sejiwa ! Soklan tentang Pasangan. Tengok soklan dia ehhhh !

Yang ini aku yang jawab dulu :

☻ Warna kegemaran : 
                           Sendiri : Merah                  Pasangan : Putih
☻ Negeri yg ingin di lawati bersama :
                           Sendiri : Terenggan             Pasangan : Terengganu 
☻ Warna baju yang paling banyak dalam almari :
                           Sendiri : Hitam                    Pasangan : Hitam
☻ Lauk yang tak di gemari :
                           Sendiri : Paceri nenas           Pasangan : Ikan Singgang
☻ Lagu Kegemaran :
                            Sendiri : Kehilangan             Pasangan : Kehilangan
☻ Size Kasut :
                            Sendiri : 5                           Pasangan : 8

Tengok yang dia jawab pulak :
☻ Warna kegemaran : 
                           Sendiri : Biru                      Pasangan : Pink
☻ Negeri yg ingin di lawati bersama :
                           Sendiri : Langkawi             Pasangan : Langkawi
☻ Warna baju yang paling banyak dalam almari :
                           Sendiri : Hitam                    Pasangan :Merah
☻ Lauk yang tak di gemari :
                           Sendiri : Ikan Singgang      Pasangan :Sardin
☻ Lagu Kegemaran :
                            Sendiri : Kehilangan          Pasangan : Kehilangan
☻ Size Kasut :
                            Sendiri : 7                           Pasangan :5
Ahaaaaaa..banyak yang tak kena ! Yang kena cuma lagu faveret kita orang aje ! Takpe..yang penting kitaorang memang saling menyintai...gituuuu !

Ni tgk gambar dia nak tarik tali , lawan dengan anak buah ! Yang penting bapak² ni menang okey !


Tu dia yang paling depan pegang tali tuu ! Semangat kannn..dah menang di bahankan anak² buah tu ! Haahahah..4 hari di penuhi dengan gelak ketawa yang sungguh membahagiakan ! Moga ini sampai bila² ..insyaallah !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket