Friday, December 30, 2011

Hepi Sebeday Mader In Law !

Mak,
Hari ni 30.12.2011 hari sebeday mak kan ??Orang memang ingat sebeday mak ni tapi tahun sebenar sebeday mak tu orang tatau ! Asik asik lupa nak tanya padahal kat opis dah plan "balik kang nak tanya tahun bape asal kejadian mak!" .Takpelah mak..bila tahun tak penting yang penting sebeday mak memang hari ni !

Orang tatau mak suka apa sebenarnya. Tiap tiap tahun bagi mak hadiah kain pasang sampai orang dah jemu la makk! Tengok lemari mak melambak dengan baju kurung aje . Nak muntah takut mak kecik hati. So orang beli ini aje kat makk ! Cantik kan mak ! Mak kan suka taruk wallet dalam tekkk..so lepas ni walau selit celah tek kita bagi branded sikit eh makkk ! Mak janji tau mak akan pakai wallet tu..akan tetap selit wallet tu kat tek makk ehhh! Mak selit wallet lain orang janji mak orang nak merajukkkk..tak kira !!!


Arghhh..hadiah sume tak penting mak ! Orang nak buat ucapan sikit kat mak ehhh ! Mak jangan nanges sbb orang takut orang  pon nanges ! Orang bukan boleh tengokkk air mata orang lain makk..lagi² air mata mak ! Orang nak buat ucapan dah ni..mak baca dengan sabar ehhh !

Mak..moga mak terus di beri kesihatan yang baik sampai bila² ! Orang bangga jadi menantu mak walau kadang orang memang tak puas hati dengan mak ! Biasa laa makk..nama aje pon menantu dengan mertua, mesti la ada terpeleot sini sana kann ?? tapi takpe mak..anak mak cakap kat orang "Hormat mak..terasa hati dengan dia pon sayang sabar banyak² ! Dia dah tuaa..satu hari nanti kita tua taktau caner plak rupa dia!"..huhuhu,eh makkk..orang terpesong sikit boleh nak berucap ni ? Orang nak cakap terima kasih kat mak sebab lahirkan suami orang. Mak besarkan dia cukup baikk..jadik lelaki yang cukup buat orang bangga jadi isteri dia. Walaupon kadang dia menggatal tapi dia tetap tahu hidup dia ada orang dengan anak² ! Lagipon dia penah cakap kat orang mak "lelaki tak gatal tak normal!"..cesss kan makkk kannn ??? Tapi sungguh mak ..orang sungguh bahagia dengan anak mak tu ! Cinta dia buat orang rasa sungguh di hargai ! Mak berjaya didik dia menghargai wanita dalam hidup dia mak ! Terima kasih ye mak ! Sayang mak ketat² cuma tak seketat orang sayang kat anak mak la tu ..kannnn ?? Hahahaa..ikhlas ni makk ! Tak tipu !

Oklah makkk ! Orang banyak kerja ni ! Nanti balik orang beli kek ehh makkk ! mak nak kek kedai cina kat belakang pasaraya Bintang ke mak nak yang kedai secret recipe punya ?? Elehhh..sama aje makk ! orang beli yang kat belakang Pasaraya Bintang aje laaa ehhh ! (Rege dia beza byk mak oiiiiii !)

Bai mak !


Yang Benar,

4 comments:

pinky

happy burday tuk MIL akak....huhuhu...adik sy pun sambut burday dia ari ni jgk yg ke-20...semoga semuanya dikurniakan kesihatan yg baik...aminnnnnn

oshin-jamel

happy besday mak...eh....mkck...:)

Lulu Caldina

happy birtday mak!!

kak, kelmarin ptg masa kakak minta lulu promote blog, gigih lulu tau nak promote, tekan balik2 kat post status tu, mcm ada something wrong sbb tak send.. tetiba disuruh log in.. nak ambik :)

For security reasons, your account has limited access to the site for a few days. If you have any question, please contact our Help Center.

kena block sampai skrg.. pernah tak macam ni?? nanti kalau dah ok lulu promote kan eh..ekeke

Tina Othman

happy birthday mak peah, moga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg lebih baik lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket