Saturday, December 31, 2011

Untuk seorang suami !

Baba,
Tadi kan masa drive nak datang opiss sayang nampak motor kaler itam ngan kuning merelap lip lap kat jalan ! Roda tiga baaaa...alaa! bukan motor orang ilang upaya tu ! Memang sayang pon tak penah tengok la baaa tapi sejibikk macam transformer..fuyooooo baaa ! memang semarttt giler ! Gambar ?? Ehh..baba gila tengah drive nak guna kamera ? Nak kena saman ? Tak pon baru capai henpon tu motor transformer tu dah berdesup ilanggg ! Apa la baba  nih ! Japp..sayang try tanya kat pak Google kot dia ada gambar..jap eh ba ! Hahh..lebih kurang gini la baa tapi lagi cantikkk ! tengok..tengok nih! 



Hok alohhh ! hok ni pulok keluar baaaaa..saloh ! Dia ni buat gapoo..serabukkk peroookkk laaaa ! Ni.. bawah ni yang betul !

Cantikkan baaa ! Teruja sayang tengokkkk !! huhuhuhu..bila kita dapat beli ehhh baa ?? Teringin jugak tapi..huhuhuhuhu ! Takde makna la ba !! Kalau hujan basahhh tauuuu ! Nak cilok celah keta² pon tak boleh ! So kita stick pada deal kita ehhh ...baba cari motor yang memang baba sorang aje boleh naik takde orang boleh bonceng belakang tu ..tau !! Sukahati baba lah nak cakap sayang kaki jeles pon ! Niat sayang baik.. tanak bagi baba berdosa, mana tau time boncengkan pompuan lain dada dia terkena belakang baba..ishhh, tak boleh ! tak boleh !! Lagi satu takut baba tak boleh kawal motor tu tergolek plak masuk parit  ! Sape susah ?? Sayang jugak kannnn !

So baba cari dulu ehh motor satu seat tu..tayah canggih sgt la baaa..uban pon dah banyak kat pale tu ! Buat malu kat anak² aje nanti ! Cukup la sekadar baba boleh guna buat pegi balik keja ! tak payah lagi sayang lelama tunggu baba abes keje..kesian kat anak kannn! Kadang kita sampai umah kul 11 malam ! Kurang²nya ada motor tu nanti kalau baba balik lambat sayang dah sampai dulu..kan baba !


Oklah baba ! Pecah kaca pecah gelas, Dah baca TAK payah balas  ..sayang paham baba busy ! Babai !


Yang Benar,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket