Friday, December 30, 2011

Huhhhhh ! Mencikkk tauuu !

TV3,

Serious aku nak marah !! Kenapa kau tayang citer best² pukul 7 time aku tak balik umah lagi ?? Tak boleh ke tayang lambat sikit..masuk slot samarinda ke ?? Orang lain dah nanges² semlm tapi aku baru sekarang nak terhegeh² mengelap air mata !! Uwaaaa...(sretttttttt..lap ingus!!) Takpe menda pon dah jadikkk..mintak tolong sikit boleh TV3 ?? Kim salam kat Zikir tu boleh ?? Pastu nak tanya sikit ni..apasal selimut Dhia pakai masa mlm Zikir datang peluk dia tu sama ngn selimut Hariz Ombak Rindu pakai masa kawen dgn Mila ehh ? Recycle ehh ?? Oklah TV3 ..ku sudahi dgn serangkap pantun "Pecah Kaca Pecah Gelas, Kalau Berani Sila Balas!"

Yang Sedih & Terharu,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket