Thursday, December 29, 2011

Kita Hanya Mampu Merancang !

 
Tadi tengahari kann aku plan nak keluar g cari baju untuk Zafry ! Ye la semalam dia dah merungut "Asik baju Sarah aje!"..kesian ! Tak sangka walaupon masih kecikkk tapi rupanya dia pon tau untuk meluahkan ! So keluar opis jalan jalan jalan tapi tak jumpa jugak yang berkenan ! So aku pi la Pertama Kompleks pulak sbb dah alang alang jauh perjalanan luas pengalaman tu baik aku g sambung rantai silver Qistina yang terputusss !

Siap aje terus kaki melangkah nak cari hadiah untuk mader in law ! Besok besday dia tau (yang ke berapa aku tak tauu..kekekekek) Aku beli satu beg kecikk sebab mader suka selit bag dalam bra dia ! hahahaha... mader memang manual ! terbaikkkk ! So dah beli satu ingat nak keluar aje la balik opis !!Tapi mata terpandang pulak handbag ni !


Cerita tentang handbag ni aku dah tulis kat facebook tadi ! Aku copy paste aje la ehhhh : :
Anakku,
Asalkan murah walau kaler dia menyeremkan, mama beli jgk sbb handbag yg mama pakai skrg dah nak terputus talinya !! Harga asal 199 mama dpt 59 aje anakku tp kalau Sogo tipu harga asal tu maksudnya mama pon tipu jugak !! Takpelah anakku, handbag mahal murah bkn ukuran sbb mama update status guna jari aje anakku !Mama pon tak tau nape mama ckp kat anakku..maybe sbb plan asal nak beli baju kat Zafry tp tak jadi, ke sini pulak hala tuju mama ! Im sori Zafry !
OK ! Sekian Terima Kasih Lain Kali Kita Jumpa Lagi ! Babai !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket