Tuesday, December 20, 2011

Luahan Untuk Suami :'(

Baba,

Sayang tak tau ini nak di panggil luahan, keluhan atau apa pon. Baba tau kan sayang ramai kawan facebook ..alaaaa, nape plak baba nak marah sayang main facebook ? kan sayang dah ikut cakap baba kalau kat umah jangan bukak facebook tu..sayang dah ikut pon. Tak caya tanya kat anak² ba **buntang mata bulat bulat kat anak**

Tapi baba tau lately ni ramai kawan sayang di sahkan pregnant ba ! Kiranya tahun 2012 tahun derang pakat² dapat anak ! Entah nape time dengar sorang² pregnant sayang jadi sayu hati ! Sayang usap perut sayang...walaupon size dah sama macam orang pregnant 3 bulan **dashumm** tapi sayang yakin sayang tak pregnant !

Sayang ingat lagi doktor tu cakap kat sayang.."Puan, ini kelahiran terakhir ye untuk Puan.Rahim puan dah pecah masa bersalinkan baby" Sayang angguk² pale tanda paham tapi masa tu air mata dah bertakung **sedey** tapi sayang ingat takde air mata pon mengalir sebab sayang hepi anak kita selamat..baba pon hepi kan ??



Tapi entah nape la ba..rasa sendu, rasa pilu, rasa nak kena penyepak itu hadir dalam hati sayang sekarang ! Sayang nak pregnant lagi la baaaaa ! Tapi takpe laaaa...bersyukur dop kita dah ada 6 orang anak, 2 dari perkahwinan baba dulu,1 dari perkahwinan sayang dulu dan 3 dari perkahwinan kita sekarang ! Heeheheh..ramai jugak eh baaa ! Mengada aje sayang nii !

Okeylaaa..sayang janji tak merungut lagi ! Sekarang masa untuk kita besarkan mereka aje kan. Bagi kasih sayang sepuas²nya kan !! Baba janji ehh baba cintakan sayang sampai bila² ! Oh ye baaa..hari tu baba ada kata "takpe sayangg..kalau baba teringin anak baba tau la nak usahakan macam mana" kan ? Sayang nak pesan ni..kalau baba rasa tak nak makan bubur guna straw baik baba matikan hasrat tu sekarang jugakkk ..okeyyy !! **pingsan**

Okbai ba ! Sayang nak balik dah ni ! Nak drive keta ni..baba doakan sayang selamat sampai kat opis baba ye ! Love u...u jump i jump ba !


Sekian Terima Kasih,


ISTERIMU ~~> SHIELA FIRDAUS

1 comments:

adex-aieda

sabar jelah ye kak...untung jugak akak punya 6 org anak....saya x dapek buat banyak tuh.......ceaser 3 kali je berani pon...tapi sib baik jugak.....yg 1st tu...sekali kuar terus dua.....hahahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket