Monday, May 9, 2011

CHECK IN~


adeiiiiii..banyak gila SPIDERMAN buat sawang kat blog den ni. taktauuuu la pasal apa tapi lately ni macam hilang mood nak berblog. hahahah..emosi den tidak kuat untuk tahan kata nista kat blogger nih. tak baekk la korang yang kata den macam² ni..baru ada sejemput follower dah kena kata..kalau ada juta² lemon tak tau la tetiap hari dapat berapa bakul email camtu. tapi yang sebenarnya kata² itu sikit pon tak patah riukkan semangat den..cuma malas je melanda tambah lagi kamera buat hal~!! penat tangkap pic 18xs pastu takleh transfer... saje je la tu nak bagi ngidam DSLR semula kannnn..haishhhh!

tadi tengah godam² Galaxy Tab terbaik pemberian sang suami ni...ternampak lah apllikasi Check In tu. penah nampak kawan guna tapi tak perasan pulak Tab ni pon buleh buat....adeiiiiii~!! orang pakai tab kome nak pakai..bila dah dapat takat pandai update status kat FB je...cesssss!! buang duit je kannnn!



tuuuu..kat PLACES tu!! ni den amek kat google ni..kan dan bagitau kamera den takleh transfer. tenkiu pak google. masa buat check in ni keluar la kat mana den sedang berpijak.nak tau??? tak nak pon den bagitau jugak..kat sini : :


hahahah..klik gambar untuk tujuan pembesaran. den ado kat opis. buat keje atau tidak itu rahsia den ...shhhhhh!! tapi tetiba terpikir ni..menda ni sesuai sgt di gunakan utk pasangan yg sering tak percaya pasangan dia keluar ke mana. macam suami den tak suka ada FB tapi den buleh paksa dia bukak FB..add den sorang je..pastu setiap jam suh dia check in. den bukan jeles cuma den ni risau keselamatan dia jeee...sayang suami kannnnnnn.....(tidak di galakkan untuk percaya ayat BUKAN JELES tu) 

hehehe..nak ikut boleh tapi make sure suami korang jenis layan rajuk korang la kannnnn....kalau kena maki jangan cakap den ajar ekkkkkk...TANGGUNG SENDIRI~!!


4 comments:

risa

ye ke kak?? cam tak caye je akak tengah buat keroje...ekeke
samat pagi kakak sayam!!! sihat?

risa

eh..lupa nak cakap...kak takmo lah makai spiderman ..sila lah makai bunga kerawang2 ye...lupakan saje org2 yg berhasad dengki dan mengata bukan2 tu..derang yg dapat dosa kan...insyaallah semoga akak sentiasa dalam lindungaNYA..

fisa othman

uiksss siapa yang suka ngata tu memang jeles kak oooi...peduli kan mereka-mereka itu...:D

Shiela Firdaus

sihat risa..thanks dear~!!

fisa...akak terkedu kdg tau~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket