Friday, May 20, 2011

SEHARI DI TENGAHARI JUMAAT 20 MAY 2011

terlebih dahulu mohon maaf kerana kualiti gambar yang tidak seberapa..bukan takat sebab tak pakai pakai DSLR tapi jugak sebab aku malu nak snap gambar, nanti orang sebelah curik² tengok (",)

INI PIC DARI TINGKAT 1..MACAM SEMUT HURUNG GULA KAN..time ni aku snap pic dengan air liur yang hampir meleleh..salah suami la nih~!!tak bagi wet!


PASTU NI KETIKA AKU ROUND² KAT TEMPAT KASUT BABY..cantikkan , korang tengok bawah nih...eeeiiiii, rasa tak moh balik. nak tidor 3 malam kat SOGO nih :-))


PEGI PULAK KAT TEMPAT BAJU²..makkkkkkk, time ni aku hampir nak pitam. baju sume cantik sangat..kenapa la aku bukan di lahirkan sebagai pemilik SOGO ni eh...huhuhuhuhu


lama aku jalan kat SOGO nih..hampir 2 jam, last² korang tau aku beli apa???hehehehhe...beli menda nih :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
CEKAK HARGA RM10..itupon beli kat luar SOGO...kehkehkeh..buang masa doll~!! 

itula namanya seorang wanita sejati. suh jalan window soping 23jam pon aku mau lakukan..hehehhe. hah! balik dari SOGO aku snap pic ni. bukan aku beli tiang ni wokey..tapi nak bagitau ini jalan dari tempat parking nak masuk ke opis. nak bagitau korang jugak tiang ni jadi paras ukur kat aku samada aku gemuk atau tidak..kalau berat naik aku terpaksa lalu dengan mengiringkan badan tapi hingga saat ini tanpa mengiring jalan lurus pon aku lepas..hehehehee...mak kurus nyah ^_*

~SEKIAN TERIMA KASIH. TEPUK TANGAN~

14 comments:

Farah Shamsudin

tak jumpa pun akak kat Sogo tadi.. dekat je kita ni.. tak tak pernah terjumpa pulakkk..

oshin-jamel

hahahahhah!!ske ayt akhit....plak..plak..plak<<<----bunyik tepuk tgn!

mummy_ayu

confirm la ramai org..
Ayu dah suha gak..ada sale baju bebudak kan..tunggu gaji minggu dpn baru best melawat ke sana.. :-)

Tina Othman

wawawa muat yea..keciknya..jeles!

Mama Likha

hahaha!

Shiela Firdaus

farah keje mana ek??hehehe..lain kali buleh jumpa :-))

Shiela Firdaus

oshinnn...mekasehhhhhh~!hehehhehe

Shiela Firdaus

ayu..kalau ada wet banyak besh pegi kannnn ..hehehe

Shiela Firdaus

tina..tiang tu kalau live depan mata besar la sebenarnya..:-))

Shiela Firdaus

Ztee... (",)

A'ai

Suka baca entry wak ,kelakar...

Shiela Firdaus

thanks a'ai ..lenkali singgah lagi okeh! :-))

risa

ekekeke...seb baik ai keja kat utan kak..kalo idak pengsan bos saye sebab setiap kali rehat hilang...ekekeke

Nyonya Mansor

kak, smlm pon saya g sogo... tgk2 gak kalo ternampak akak... sbb zaliya yana kata akak g sogo gek.... tp tak nmpk.. huhuhuhu.. sy pon tgk2 jek... nk beli tk cokop modal... teman kwn jek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket