Monday, May 23, 2011

DERMA DARAH

takde cilok gambar dari mana², ni aku guna hp cabuk sendiri snap. ampun kalau kualiti sakitkan mata..bukan apa. tergesa² takut time snap tu boss besar tetiba muncul ..matikkk nanti!

yeayyy!! akhirnya dapat jugak aku nak menjoinkan diri menderma dara..opsssss!! derma darah. eleh korang nih..cakap skettt pon takleh, cepat benau cakap orang lucah. gurau je pon ..sebab kalau betul aku mana ada lagi bahhhh. sudah habis di tebus .

ari tu sekali opis dah penah buat tapi masa tu batuk. derang tak kasik derma walaupon setitik. so hopefully lepas ni bila tiba time itu badan aku sihat, takde batuk² lagik.

**P/S : masa pregnant ambik sebekas pon aku punya gegel kalahkan mat pet tak dapat barang..tatau la ni kannnnn...hehehhehe, tawakal je. niat baik mesti DIA tolongkan :-))

3 comments:

Ummiakid @ lily

Kita pernah nak cuba derma sekali masa zaman anak dara...kat opis masa tu...tapi malang sungguh setelah disukat timbang bagai...diorg kata kita tak layak....hampehhh kan...katanya darah utk kita pun x cukup...so simpan niat tu dulu ye...kecewa jugak. tapi sampai lorr ni x pernah nak cuba derma lagi...

Shiela Firdaus

HEHEHE...slim la tu kannnn!
kita dah byk kali nak buat ada je halangan . hope time tu nanti takde halangan lagi.

risa

saye suke derma darah!!!
saya ada kad tu kak..warne merah..sok2 kalau penuh leh dapat kad vip!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket