Tuesday, May 10, 2011

GOOD MORNING frenz~


MORNING~~ ecehhhhh...nak hyperaktif balik kat blog ni.cuba mengumpulkan semula semangat perwira seorang blogger. EH! EH!..hari ni cukup 4 bulan jadi blogger laaaaa...whopsssssss!! bangga menyelinap ke dalam diri bila sepanjang tempoh itu sudah punye 500 follower, PV jugak melebihi 30K..entry??? alaaa..tayah tanye laaa, tengok sendiri kat list di sebelah kanan..POPCORN gilerrr aku ini.

MORNING ni terdengar berita yang GULA DAH NAIK DOPLOHSEN~!! aisehmannnn..toksah kaber² cakap gula laaaaa...aku berani cakap la bila dia sebut gula naik..minyak, tepong,cili pon mesti ikut naik. baru seiring sejalan kannnn! kesian kat rakyat macam aku ni :-(( Rasanya duk KL ni kalau gaji basic RM3K pon dah tak buleh nak mewah² dah kannnn....huh!

Lepas ni kena belajar berjimat cermat la gamaknya. kena pujuk napsu soping supaya sedar DI MANA BUMI DI PIJAK DI SITU LANGIT DI JUNJUNG...kan!kan!kan!

6 comments:

eliyaezlinalias

kurangkan manis dlm minuman, tambahkan manis dlm senyuman!
eceh! pesanan khidmat masyarakat ini dari saya yg sentiasa manis! hahahahahah
muahx! morning kakak!

risa

ekekee...kite ni semua spisis manis2 kan kan kan

oshin-jamel

morning kak sela sayam........

Ibu Darwisy Comey-Lotey

saya setuju ngan statement kak EL..pas ni, x yah minum letak gule..boleh kurangkan penyakit kencing manis & boleh tambahkan penyakit gula kurang dlm darah..hahahaha

MaiRa QuEeN

xminummanis pon xpe..rakyat malaysia skrg bnyak yg diabetes...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/pembubaran-bloglist-pandai-ke-aq.html

jemput join bloglist..

Shiela Firdaus

morning El~

risa..mestilah kannnnnn~

oshin sayang..moning~

Ibu Darwisy..hehhehe..kan!kan!

Maira...dah singgah jgak blog kamu!! thanks dear~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket