Thursday, May 26, 2011

EMPAT JARI INI JARI SAYA !!


dulu masa memula keje saya keje kat KFC, kat Pertama Kompleks tu. keje buat air. satu cawan orange jus saya serve, tiga cawan lagi saya sedut sendiri..huahaha, orange dia best kannnnn. satu hari tu boss saya sound "shiela..kalau ikut kepercayaan cina jari pendek² macam u ni sesuai jadi cashier, kira duit!!". pastu memang dia tukar saya jadi cashier. setiap hari tengok wang ribu²..itulah sebenarnya punca saya jadi mata duitan tu..kannnnnnn!!

heheheh..pendek bukan sebarang pendek tau..jari itu penuh dengan kasih sayang. ehhhh..jangan la tanya mana ibu jari..tak muat masuk kat skrin handphone ni haaaa. (",)

moral entry : NAK TUNJUK CINCIN KAWEN..sekian!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket