Monday, May 2, 2011

ANGRY BIRD VS CAMERA DSLR


SAPE TAU MAIN GAME NI??? me dah sampai level 18 tapi berkurun nak ngabeskan satu-satu level tu. sambil syok menggattack tu terpikir mengapakah binatang sasaran itu adalah babi dan tak sampai sepuluh saat aku dapat jawapan. bila attack tak kena,mulut aku akan spontan sebut "BABI KAU!"...hahhahaha, kan sesuai tu!! masa pereka game ni nak cipta game nie dia dah pikir masak-masak dah..dia tau kebanyakan orang suka melatah dengan menyebut binatang itu...kan!kan!huahaha..setiap yang berlaku ada penyebabnya!!

sabtu lepas opis aku ada buat dinner kat Bukit Gambang Resort City. wuaaaaaa..lucky draw sangat beshhhh. teruja nak mengluckykan diri. so tunggu la sampai abes dinner tu..ku sangkakan akan dapat camera DSLR rupa-rupanya voucher KFC bernilai RM50.itupon dapat time masa register & nak amek kunci bilik.hahahhahaa...hancusss hati. kena la kumpul duit sendiri nak pakai camera tu. kupon tu tak sempat apa-apa dah di tukar menjadi ayam original 6 ketul, ayam hot & spicy 6 ketul..huh!! sedap sehingga menjilat jari!!...erkkkkk!nak sedapkan hati nih ---> CAMERA DSLR tak buleh buleh makan kannn!kannn! ..ngehngehngeh!

4 comments:

Mummy Irish@honey

start khamis dh xleh on9 fb.! benci2! so, xtau status akk kat mner,klau x leh jmpa! dekat sgt dh tu..huhuhuhu

love

hai u... singgah ni.

angry bird tu sangat meroyan ok kat umah i. adehhhh my boys sngt suka main tu game. sampai berebut2....
memang enjoy kan..pandai je dia org ni create game2 cam gini... :)

eliyaezlinalias

tapi kan kak dslr masak merah sedapppp tau!
hahahah
larikkkkkkk!

risa

game ape tu kak oiii...ai yg pemain game tegar pon tak tau wujudnye angry bird ..ekekekeke
takpe kak...duit hasil titik peluh sendiri lagi berkat kalo nak beli dslr..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket