Wednesday, May 25, 2011

TIPS HILANGKAN STRESS

aku rasa macam dah penah buat kat status FB
tips unttuk wanita hilangkan stress bekerja

takpelaaa..kalau dah penah pon nak tulis jugakkk
lagipon sekrang ni tengah stress nih
taktau pasal apa..stress buatan sendiri

so mana² wanita bersuami yang stress bekerja tu
on the way korang balik rumah ajak suami singgah mana² soping kompleks
tak kisah la tempat best² atau tak
kalau kedai mamak pon takpe asalkan boleh membeli dan blah dari situ

soping adalah salah satu terapi paling berkesan utk ilangkn stress
soping je banyak² pakai duit suami
aku berani cakap..stress korang akan beransur ilang
perlahan² akan pindah masuk kat dalam badan suami korang..huhuhuhu

takat itu je lah aku mampu bagi tips
sebarang kejadian tak di ingini yang berlaku lepas itu
adalah tanggungjawab korang sendiri ye
keh keh keh..jangan print entry ni bawak mahkamah saman aku sudahhhhh....

NOTASEKONTOT : tips cuma sesuai di pakai untuk suami isteri, yang belum kawin tak galak ikut nanti dalam hati pakwe korang cakap "baik tinggal minah ni..kaki kikis!'..FAHAM!!


GUA YANG STRESS


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket