Wednesday, May 18, 2011

zxdz"

Morning~!! Tengok tajuk entry kali ini. Heheheh..Sarah main Tab ni and masa nak amik dari tangan dia tengok dia dah bukak Blogger- droid ni. Laju je jari menekan. Ngehngehngeh..tajuk itu dia la buat tu. Aku cuma closed tak delete pon. Nanti dah besar jadik blogger berjaya ye dik!! Ehhh..korang nak aku translate ke makna yang Sarah taip kat atas tu?? Maksud dia " Morning frenzz, buat kerja opis rajin2 jgn banyak mengular!" Hahaha, aku kan mama dia,aku je yang boleh paham apa yang dia cuba nak sampaikan..PEACE!!

Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket