Sunday, May 29, 2011

MORNING PARA2 BLOGGER


morning, ari ni aku bangun 8.45am
tersangat awal utk kaki tidor mcm aku ni
hehehe..sunyi pagi ni
kawan2 fb pon kalau cuti bkn ada kat wall tu :-(

pagi ni di temani hp cabuk ku kacau sume yg ada kat list
sambil terbaring tepi tab yg tgh di charge ni
duk berbalas sms.. ;-)
sambil tu duk berfikir nih
caner nak buat magic tukar hp tu jadi hp HTC
owhhh..mengidamnya aku!!

semalam aku mimpi dapat keje baru
siap dah tender resignation
bila tiba hari nak masuk keje tempat baru tu
aku nangis sbb totaly lupa kat mana tempat tu
siap g jumpa boss lama sambil nangis2
cakap kat dia "boss..tlg sy, amek semula sy kerjaaa!"
bila aku ckp " sy taktau opis mana yg offer sy!"
dia bantai gelak mengekeh
tak sempat dpt jawapan dr dia
aku dah sedar dari tidor
tapi petanda dari mimpi "AKU AKAN BEKERJA HINGGA AKHIR NYAWA KAT TEMPAT SEKARANG NIH!"

SEKIAN. NAK G GOSOK GIGI..MANDI LAMBAT LAGI!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket