Saturday, May 28, 2011

YUHUUU..SAYA DAH MANDI *_^

hehhehe..hari ni entry pasal anak2 je
tadi entry belum mandi
now entry dah mandi pulakssss
keh keh keh..jgn tanya nape background tmpt yg sama je
sebab galaxy tab sedang di charge di kawasan itu

sarah melawa dengan baju yang baru beli
hehehe,baju tu cuma RM7 aje tau
tapi kalau dah memang shantekkkk
pakai apa pon nampak shantekkkk..kannn! !

aku sebenarnya dalam keadaan yang sangat parah
ari2 nak membeli baju anak2
sampai dah kena marah dengan ayah derang
huhuhu..tak tau macam mana nak stop
beli sehelai yang harga macam kat atas tu pon
feel dia dah berbunga2
hepi dia Tuhan je tauu..

NORMALKAH PEEL INI WEHHH???

Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket