Thursday, May 12, 2011

TIPS ERATKAN PERHUBUNGAN

INI STATUS FACEBOOK DAKU SEMALAM :
Tips eratkan perhubungan : * apabila jwb call dari pasangan terus je ckp "HELLO SYG!!" ~~> nmpk remeh tp percayalah hati pasangan anda berbunga riang ♥♥
memang nampak remeh kannn..tapi sungguh bila dia kerap lakukan begitu, hati ku yang ketika itu rasa panas boleh beransur sejuk, niat yang ketika itu nak sebut "baba, sayang nak duit!" terus bertukar "baba dah makan?"... hehehhe,banyak sebenarnya cara untuk mengeratkan kasih sayang walau bertahun sudah dalam ikatan perkahwinan.

aku jugak hingga ke hari ini tak pernah untuk lupa mencium dan salam tangan dia ketika ingin pergi dan pulang dari kerja. tak pernah jugak lupa untuk cakap "I LOVE U" bila selesai borak kat tepon even kadang I LOVE U tu dah bunyik macam "BIYU' je. takpeee..dia paham apa yang aku sebut..(",)

tapi ada satu menda yang aku dah tak buat macam di awal perkahwinan dulu. dulu kalau dia tengah drive tangan kanan aku mesti pegang atas peha dia..sekarang ni macam mana nak buat sebab bukan setakat tangan kanan tapi tangan kiri jugak sibuk pegang Galaxy Tab...update blog, tak pon sibuk duk hadap facebook...kannnnnnn~

7 comments:

risa

hahahaha akak neh...sabau jelah
kitorg jarang bertepon2 neh...nak kata i lap u pon susah...haishhh

Shiela Firdaus

hehehhe....takpeeee, lain orang lain cara kan risa..♥

Nyonya Mansor

sangat romance.... dan kelako... hubby kite nk eratkan hubungan time nk tido paling jelas syg dia tu melainkan kalo leen merajok... amekau.... merajuk la sensorg....

oshin-jamel

hehehhe!!manyak lomantik laa!!!

azma

i like.......

pinky

tips berguna....hu3

Farah Shamsudin

whoaahhh.. saya masih amalkan kak.. saya tambah sikit lagi.. kalau saya, saya mesti cium pipi die dan die akan cium dahi dan tangan saya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket