Wednesday, May 25, 2011

SALAM RABU

morninggggg...hopefully pagi ni mood okey kannn
aku pagi macam biasa..seawal selepas subuh sudah keluar umah
pagi tadi masa nak dukung zafry antar umah kakak, dia tengah mengigau
"3 taun 3 taun..nak piksa neh!"
mesti dia tgh mimpi nak masuk dewan periksa tapi di halangkannn
mesti dalam mimpi dia tu orang tu tanya "umur bape ni?? nak buat apa sini?"
ngehngehngeh....nasib kome la zafry dapat mama berimaginasi tinggi camni.

macam biasa kul 7 dah sampai opis
sebenarnya 6.50 dah ada kat parking dah
tapi ku tunggu matahari betul² keluar
takut nak naik opis sorang²..takut KAK LIMAH follow di belakang (",)


haaaaa..ni bukti awal aku sampai...7.09pm..ehhhh..7.09am
sampai je kat meja perut keluar lagu ♫ percaya padaku ♫
plan nak turun beli meehoon goreng taruk paru
tapi bila tingat semalam timbang berat dah jadi 67.2kg..terus cancelllll!!
mencikkkkk..naik begitu jayanya padahal makan dah kurang dah
tatau apa yang membentuk lemak dalam badan ni
padahal lunch je duk depan PC tak bergerak..
ohhh, maybe status FB tu berlemak kotttttt...kannnn!!

so..ini breakfast aku..cukup dah ni. karang tengahari nak turun cari epal ijau pulak


burppppppppp...alhamdullillah~!!


12 comments:

Ibu Darwisy Comey-Lotey

kak sheila, nak join i diet x? hari ni kite baru start..ni link budak tu.
http://www.taknakgemuk.com/

Ummiakid @ lily

i suruh u pakai premium beautiful u tak mooo....x caya erkkk...?? Tak pe janji abang sayangggggg!!!!

risa

62 tu katanye gemuk eh? ellehhh akak neh meh lawan ngan kite meh..tak pon sat g ai sedekah lelemaks ai yg banyak neh..hehehe

Shiela Firdaus

siti..blog dia pon best kannn..kita penah baca hari tu. sempoi je~

Shiela Firdaus

Lily..bukan tanak, dah ada la dear :-))

Shiela Firdaus

risa...cubit nak?? bukan 62 laaaa..67 tu!

oshin-jamel

halamak..beyat sy lagi..huwaaa!!!

Shiela Firdaus

oshin..beyatttt?? jom diet!

Tina Othman

makan tu je??kompom lepas sebulan jadi kurus mcm amber chia wawawawa

Shiela Firdaus

amber chia tina?? soploh taun dah makan cenggitu...bayang amber chia pon tak nampak tina :))

risa

hahahaha...67 ke?? tambah le lagi 3kg cukup2 kan 70..ekssss

Ibu Darwisy Comey-Lotey

a'ah kak, ade yg kritik ade yg ok..hari ni kite dah start buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket