Friday, May 27, 2011

0.00


memang hepi bila tetiap bulan bil air jumlah dia RM 0.00 tapi nak tanya dari hati ke hati kat anak²..." korang time mama takde kat umah tak mandi ekkkk??"

16 comments:

Ibu Darwisy Comey-Lotey

amboi saving la tetiap bulan..leh bwk duit tu pi soping..larikk..

Shiela Firdaus

hahahah..bape inggit pon yunkkkk :-))

oshin-jamel

behnye 0 sen...umah sy mseti 50hengget ke ats!

GeminiGurlz

jimat air!hehe

Nurfaizah M Nor

hmm boleh jadik penceramah bebas lepas ni....(tajuk:cara2 penjimatan penggunaan air yg berkesan)hahahhaa ke saluran air direct dr sungai atau parit kat blakang umah??? larikkkk

alinac lover

waaa best nyer..kt rumah yong kemain byk lg bil nyer

Farah Shamsudin

wahh.. untung benar nii.. farah pn rm 6.00..

Shiela Firdaus

oshin..kenduri air ekk??

Shiela Firdaus

geminigurlz..kannnn jimat sangat :-))

Shiela Firdaus

nor faizah..ciskedissss!hahahaha

Shiela Firdaus

yong..umah akak bil api yang nak tercekik..mahal!!

Shiela Firdaus

farah kena bayar ek??KL kan??

risa

hehehe...bil air memang ada rebet 20hengget kakak sayammm..kalau lebih baru kena bayor..saye dah setahun lebih tak bayor duit air...hehehe

RashAtie

rumah atie pun dah lama tak bayar bil air.....air free!!

Shiela Firdaus

ek risa???hahahaha..sian anak² beta!!

Shiela Firdaus

mandi lama² atie..bagi sekali sekala ada figure kat bill tu..hehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket