Thursday, May 26, 2011

SALAM PAGI KHAMIS SAHABAT



Morning. hehehe..celik je mata terus teringat kat blog.baik coret² kat blog kan dari duk buat bukan² kannn. nak anyam ketupat pon raya posa lambat lagi :-P

tu nampak gambar kat atas tu?? Misi aku hari ni nak masukkan sume kertas itu ke dalam fail. kejap je ni..yang jadi terkumpul tu sebab malas nak asing ikut fail, bila dah siap asing tu tak sampai setengah jam buleh siap :-)

eh...dengar tak kat radio tadi?? dia cakap bank negara nak buat semula duit RM20. ramai yang call cakap ada simpan duit lama² nih..buat kenang²an. huhuhuh..duit kalau sampai tangan aku takde nak buat kenangan der..habis² aku guna dan manfaatkan tujuan duit itu di buat. Ada lagi 9 orang macam aku kat perumahan yang sama aku buleh gerenti mamak yang bukak kedai akan maju..hari² kita orang datang labur duit tauuuuu.

semalam kan duit aku dah habis. pagi tadi mintak kat lalink, nak kaber punya pasal konon aku cakap le "ba,nak duit RM2 nak beli breakfast!" dia bukak wallet dan bagi aku betul² RM2. cessssssss..bahasa kiasan pon tak paham. banyak tu nak buat makan apa lalinkkkkkk :-(

pastu dia ada sound aku "sayang ni kuat sangat main duit!" dalam hati menjawab " main pasir takut tangan kudissssssss!"..kehkehkeh, sian dia..tapi tu la,kalau bukan aku habiskan sape lagi kannnnnn?????


Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket