Tuesday, May 24, 2011

FIXIE BIKE

tenkiu GOOGLE
sape tengok MAJALAH 3 sabtu lepas?? tekan like bawah..hehehe
ada cerita pasal Fixie Bike ni kan
ari tu dah survey paling rendah RM700..mahalkan~!!
tak tau sangat pasal beskal ni
malam tu baru dapat tau dia takde brake
means memang kena cekap dengan kayuhan

bila dapat tau takde brake tu, ai ada 2 sebab nape memang tak buleh naik :
  • Berat badan yang macam tak stabil
  • Yang ada brake pon selalu terbabas nak masuk longkang, kalau takde brake insyaallah terus masuk emergency wad.
heheh..so tak payah berangan lahhh..SAYANGI NYAWA SAYA SENDIRI~!!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Photobucket