Thursday, May 19, 2011

Mami Lagi :'(



tadi masa nak pegi toilet melepaskan hajat yang di tahan dari pagi tadi mata tertumpu kat tempat swipe card nih. tetiba teringat arwah mami cakap "kalau mami kaya..mami nak buat banglo yang pakai swipe kad...anak² yang pemalas mami tak bagi kad & tak bagi masuk banglo mami..macam ila!"  huhuhuhu...windunya dengan dia!! kalau dia masih ada ni..mesti time ni dah 4 kali dia call tanye malam ni sampai umah pukul bape dan 4 kali jugak aku akan jawab " orang tak tukar keje la mi...memang balik macam biasa!" :'((


Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket