Wednesday, May 11, 2011

SUNYI ITU MENEMANI AKU



ini keadaan opis aku lepas pukul 5.30pm. macam di landa garuda..SUNYI!! time ni biasanya tinggal aku ngan sorang lagi kawan..yang sorang tu akan bertukar ganti, yang aku ni tetiap hari kena stay...oh ye, buleh la nak explain kat sini ekkk..aku stay bukan curi obertime bute okehh..memang report yang aku nak buat tu paling awal buleh siap pukul 7.30... :-((

korang ingat aku suka² nak duk sini petang² cenggini?? kang sebalik meja tu kuar tangan melambai sapa mau jawab....owh TIDAKKK!! ssshohhh main jauh²!

hahahah..balik kepada tajuk! memang sangat SUNYI. hanya dengar bunyi mesin photostat ngan radio kat meja aku nih. bunyi jugak orang laju menaip..pon dari meja aku tapi tengah sibuk menaip entry blog la nih. market price tak keluar lagi..tak update entry nak buat apa lagi kannnnn?? takkan nak suh aku menari golek atas carpet...ishhhhhh!TANAK LAH!! 

Published with Blogger-droid v1.6.7

8 comments:

eliyaezlinalias

gi ar ajak kak limah kuar dr dlm toilet tue~~~
hihihi

halila Ibrahim

teruskan berkerja...

Aina

yg best ttg bekerja ialah jika tepat 5.30 boleh balik.tapi sokmo2 tak boleh balik awal...now always at home.hahaha..rindu pulak nak bekerja:)

Farah Shamsudin

alamak.. kalau farah tuu, dah takut! kena pulak memang pengecutt!! hehehee..

risa

alahai kak...kalau lah saye boleh teman kan besh..mesti kite sibuk beronggeng masa ni kan...

Lulu caldina

hoho, hai kak.. lulu dari blog kak risa ni..

Shiela Firdaus

EL...HAIPPP~

Halila..tekun bekerja tu tau..takut kannnn~

Aina..duk umah pon best kaaannn...hehe

Farah,,kita pon pengecut tapi nak buat caner???kannnnn..

risa..abes kusi meja terbalik kannn...ronggeng punye pasal.:-))

lulu..hehehhe..tenkiu~

kakchik@ella

opis kc tiap2 ari org keja sampai malam sampai kc pun jd camtu. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket