Saturday, May 21, 2011

SELAMAT PAGI TEMAN <3<3



hai..selamat pagi. hehehe..weekend dtg lagi. cepatkan masa berlalu, pejam celik pejam celik dah nk dekat ujung bulan May sudah.

macam biasa kalau sabtu ahad ni aktiviti banyak layan anak2 je la. tu tengok gambar atas, tak bangun2 lagi macam la semalam banyak buat koje..hehhe, separuh badan baba dia tu abaikan ekkk..hehehhehe.

entry ni di panggil entry segera, maklumla sementara derang tak bangun lagi boleh la hadap menda ni kan. lepaskan rindu kat blog ni. tapi aku kadang kurang faham la dengan dia ni. Galaxy Tab ni dia hadiahkan tapi dia tak suka aku main menda ni..erkkkk, agak dia suh bela ikan dalam ni kot?? ishhhh husband..don noti2 pleaseeeeeee!!

oh ye..nak share, aku perasan sejak jd blogger ni otak aku byk sgt bekerja. kadang hilang tumpuan masa duk borak dgn kwn sbb idea tetiba buleh menjelma, tak kira idea nak update status kat FB atau idea nak buat entry. hp berkamera plak mesti wajib ada kat tangan sbb katak mati tgh jalan pon aku buleh snap pic dia buat entry. NORMAL EKKKKK?? hehehehehhe..kwn aku ckp aku weng, mekasehhhhh!

aramaksssss..nampak mereka dah menggeliat. haaaa kannnnnn.."pagi2 dh hadap menda tu" ishhhh husband.. lenkali bangun pagi cakap "morning sayang" bkn sound camtu..jappp!! nak siap dah ni.

pagi ni kita orang plan lepas makan nak g Sogo jap. nak jalan carik pasal pastu tengahari singgah umah mader in law..pon carik pasal jugak..hehehehe. menghabiskan masa berkualiti bersama keluarga..<3<3<3<3

tengokkkkk!!cakap entry segera..Shiela Firdaus dia punya segera pon dah berjela, kalau dia punye tak segera 3 mukasurat pon tak cukup kannnn..ADIOS!


Published with Blogger-droid v1.6.7

5 comments:

risa

selamat pagi kakak sayammm..
ehhh ape bau mashammmmmm neh
uihhhh ayaq liuq lupa nak lap le tu??? euwwwww

Shiela Firdaus

Samat pagi risa. Ayaq liur baba derang tu :-P

Aina

selamat pagi kak sheila.masak bekfes apa pg ni?

anak2 sy kalau hari cuti cepat pulak bangun sbb nak tgk kartun.kalau hari sekolah malas nak bangun awal.yg x sekolah pulak bangun pukul 10..:D

Ibu Darwisy Comey-Lotey

morning kak sela, ptg ni pon planning nak pi sogo..mane tau buleh terjumpe..bak main no tepon..hehehehe

Farah Shamsudin

wawaaa.. rajin kak Sela ni ke Sogo. kalau farah la.. cukupla time keja.. dah larat nak hadap Sogo tuu tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket