Friday, May 27, 2011

YUHUUU..JUMPA REDMUMMY :-))

tengahari jumaat biasa memang aku akan keluar
walau tak beli apa² pon setakat cuci mata sudah cukupp
tadi pegi KLCC plan nak bayar bil hp nih
abes bayar terlajak masuk Isetan pulakkkk
bila dah masuk Isetan, setan dalam badan mula la kannnnn ^_*

tengokkkkk..aku nyaris pitam kat sini
memang dah nak rebahkan badan dah pon
nasib baik aku nampak muka pak guard dia
terus segar bugar..tak sanggup terima hakikat di bagi CPR oleh mereka²
keh keh keh..yawwwwwwwwwwww !!
dapat la beli 2 helai je tadi
satu untuk qaisarah, lagi satu untuk qistina ♥♥

nak balik tu tengah syok pandang baju korang tau aku nampak sape??
nampak REDMUMMY..fuhhhh!! teruja gila
kalau nak tau jumpa Siti Nurnaliza pon aku buat dek aje
tapi jumpa dia ni dgn muka sungguh tak malu aku pegi tegur
ini first time aku g tegur orang dulu tauuuu
lebih terharu masa kenalkan diri sebagai Shiela
dia terus cakap "Shiela Firdaus kann..i remember u!"

alang tadi rasa segan sangat²
lagi² takut ganggu dia duk soping kannn
nak amek gambar tadi tapi tak tau apasal tekak macam tercekik
malu gila nak mintak izin..hehehhehehe
tapi serious bila sampai opis rasa menyesal sesangat
rugi tak snap kannn..tapi lain kali kalau jumpa u Red
sumpah dah tak malu lagi nak tangkap gambar!!

ni gambar kat bawah ni aku cilok dari page dia
IM SORI EK RED..memang teruja dapat jumpa u tadi
cantikkkk, kecik molekkkk..jeles mak nyahhhhh!!






8 comments:

Mama Likha

ewah mntang2 jmpa RM trus tempek2 baju2 merah erk. lain kali amek pic kak ! )

Mama Likha

jgn malu jgn segan, peluang tk salu dtg... cewahhh... komen bersambung ! jgn marah ! :)

♥ nana i am ♥

wanita memang macamni kan kak :) cakap je nak pegi cuci mata, paling sikit pon mesti satu barang dah terbeli :D

Shiela Firdaus

taklah ztee..pic tu ai snap sebelum nampak dia...heheeh..malu lahhh!! orang tu da la popularrr..shantek sesangat lagi tu!

Shiela Firdaus

kan nana kannnn...wanita la katakan!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

wah glemernya akak neh..redmummy pon kenal akak..

Shiela Firdaus

taklahhhh..dulu² selalu tinggal jejak kat blog dia. lately ni je tak tinggal jejak sebab Malu..hehhehee!!

dia baik tauuu..tak menyombong pon. naik seri muka Red tgh pregnant nih!

eliyaezlinalias

lenkali kalo jumpa RM lagik peluk ciyum skali tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket