Wednesday, June 1, 2011

BILA MAMA MENYOPPING (",)

huhuhu..selama ini duk soping baju² anak
jarang sangat pon soping untuk diri sendiri
tapi semalam terbabas teroder dua beg kat bawah nih



BUKAN ORIGINAL..cuma gred AA++
setiap satu tu harga RM100
entahlaaa..tak tau nape kalau nak beli untuk diri sendiri
aku sangat-sangat-sangat berkira
tapi kalau untuk baju anak²
sepasang beratus pon aku sanggup beli

takpelaaaa...aku pon bukan addict sangat kat handbag kann
jalan pon banyak bawak bag baby
sumbat susu, sumbat pampers, sumbat baju derang
yang dua ni pon okey la tu kannnnn..

**hehehehehe..sebenarnya nak menyejukkan hati sendiri nih. aku dah ternampak handbag coach RM1200..air liur dah meleleh, tunggu encik suami je bagi green light bersama ongkosnya...fuhhhhhh!! mintakla hati dia lembut kannnn...selembut hati aku nih ...lembut keeee???? keh keh keh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket