Wednesday, June 1, 2011

OWHHH..DIA CINTA HATIKU

Huhuhuh..sabar je lah hati
nasib baiklah dia lelaki yang paling aku sayangi
dialah lelaki yang berjanji utk menjagaku hingga akhir nanti

sejam sebelum keluar dari opis
dah ku tepon suh dia tunggu kat opis
month end closing kannn..byk keje yg nak di siapkan! !

tepat pukul 9 aku zassssss pecut keta ke Petaling Jaya
speed 120km/j tak moh bg dia tggu lama
bila sampai kat opis dia and call tanye dia kat mana
dia jawab "baba ada kat opis sayang lah ni!!"
whattttttt?? aduhaaiiiii..
aku memandu punya laju ke opis dia
dia dengan sempoinya naik lrt ke opis aku

huhuhu..penat mak lah kena patah balikkkk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket